Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Rechtsbijstandverzekering
Scherpe premies
met aantrekkelijke voorwaarden!

Vraag direct een offerte aan.
Rechtsbijstandverzekering

Vraag direct een offerte aan

Uw eigen Juridisch advies en Rechtshulp team

Rechtbijstandverzekering

Wist u dat jaarlijks een derde van alle Nederlanders behoefte heeft aan rechtshulp? Een meubelzaak levert bijvoorbeeld een verkeerd bankstel af en weigert deze om te ruilen, of uw baas beëindigt van de ene op de andere dag uw arbeidscontract.

Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Een goede rechtsbijstandverzekering dekt alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u verzekerd van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft. 

Rechtsbijstandverzekering in Koog aan de Zaan en omgeving
Er zijn verschillende vormen en dekkingen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand. De gezinsrechtsbijstand helpt u en uw familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen, werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Met de motorrijtuigen rechtsbijstand bent u verzekerd van hulp bij conflicten die op uw auto of motor betrekking hebben. U zoekt een goede verzekering met uitgebreide voorwaarden? We zijn er voor iedereen die in Koog aan de Zaan en omgeving woont en graag goed en voordelig verzekerd wil zijn. 

 

Klanten over ons:

Onze klanten geven regelmatig een beoordeling die verzekeringen via ons kantoor hebben afgesloten. Dank zij deze beoordelingen weten we hoe onze dienstverlening wordt ervaren en waar we nog meer aan kunnen werken. Graag zijn wij ook u van dienst.

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!