Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Zaterdag 2 april 2016 NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 2 april 2016 NVM Open Huizen Dag

dinsdag 22 maart 2016/Categorieën: Hypotheek

Funda en NVM Open Huizen Dag.

Duizenden huizen kunnen op 2 april a.s. worden bezichtigd op de Open Huizen Dag van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).  Dit is een uitgelezen moment voor potentiële kopers om het huis van hun dromen uit te zoeken. Voor verkopers is het daarentegen een goed moment om te zien hoe hun huis in de markt ligt. Op de website van Funda kunt u zien welke verkopers meedoen aan de NVM Open Huizen Dag. 

Belangstellenden kunnen de deelnemende woningen bezoeken tussen 11.00 en 15.00 uur. Dit is geheel vrijblijvend en er hoeft dus van tevoren geen afspraak te worden gemaakt.

Verscherping leennormen

Huizenkopers worden de komende jaren geconfronteerd met een verscherping van de leennormen. Het is daarom een goed moment om over een nieuwe woning na te denken. “De zogeheten loan-to-value, de verhouding tussen de hoogte van de lening en de waarde van de woning, gaat binnen enkele jaren terug naar 100%. Deze ligt nu nog op 102%”, stelt NVM-voorzitter Ger Hukker. “Die extra ruimte kan benut worden om de kosten-koper te bekostigen. Om hier nog gebruik van te maken, is het goed om nu een woning aan te schaffen. De NVM Open Huizen Dag is een uitstekend moment om je daarop te oriënteren.” |

45.000 deelnemers

Aan de NVM Open Huizen Dag, die elk halfjaar plaatsvindt, deden bij de laatste editie zo’n 45.000 huizen mee. Ook Funda speelt een steeds belangrijker rol hierbij. Mensen oriënteren zich via tablet en smartphone op de huizen en gaan dan met hun mobiel in de hand op pad.

Funda heeft speciaal hiervoor een pandenlijst samengesteld welke meedoen. Zo kunt u gemakkelijk uitzoeken welke panden uw interesse hebben en waar binnen gekeken kan worden.

Hypotheek House helpt

Onze hypotheekafdeling werkt onder de naam Hypotheek House Zaanstad. Als u een leuk koophuis heeft gevonden of actief zoekt, is het verstandig om eerst bij Hypotheek House Zaanstad langs te gaan en uw persoonlijke situatie na te gaan. Hypotheek House helpt bij het kopen van een huis en geeft nuttige bespaartips en andere makelaarsondersteuning.  Bel ons of stuur een email


Zie ook:

 

Verzekeringsadvies Jobing B.V.

Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-Rondom de feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Belt u dan eerst even?

  Bezoekadres:     
Maps icon
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
T. 075 - 631 47 06
E. info@jobing.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Postadres:
Postbus 1141
1700 BC Heerhugowaard

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!