Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Vergelijken loont – bespaar tot wel € 2.400 per jaar.

Vergelijken loont – bespaar tot wel € 2.400 per jaar.

maandag 22 augustus 2016/Categorieën: Verzekeringen, Hypotheek

Dagelijks zijn wij actief in het vergelijken van financiële producten. We onderzoeken de voorwaarden, prijs en natuurlijk ook kwaliteit en snelheid van schadeafwikkeling. Door goed te vergelijken is er flink winst te behalen. Ook de Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft er onlangs onderzoek naar gedaan en we presenteren hier de uitslag van dit onderzoek. Hieruit blijkt dat door een goede vergelijking er honderden (soms zelfs duizenden) euro’s per jaar besparen bij het aanschaffen van financiële producten, zoals verzekeringen, hypotheken en leningen. In het onderzoek is de besparing voor de gemiddelde consument in kaart gebracht voor vijftien financiële producten.

Veel voordeel te behalen

U kunt geld besparen door deze producten goed met elkaar te vergelijken voordat u deze afsluit. Er zijn voor 8 typen huishoudens overzichten gemaakt en de jaarlijks kan besparing op uw totaalpakket van financiële producten. De gegeven bedragen zijn gemiddelde voordelen ten opzichte van de gemiddelde prijs en voordelen ten opzichte van het duurste product.

Als voorbeeld noemen we een jong gezin die kan tussen de € 900 en € 2100 euro per jaar goedkoper uit zijn voor allerlei financiële producten. Een ouder echtpaar kan nog meer besparen namelijk: tussen de € 1000 en € 2400 euro per jaar besparen. Het uiteindelijke voordeel verschilt per persoon.

Hypotheken en autoverzekeringen

Bij autoverzekeringen kan het verschil oplopen tot wel tot 500 euro tussen de goedkoopste en duurste verzekering. ACM heeft ook hypotheken met elkaar vergeleken. De prijsverschillen zijn groot. Zo kan het prijsverschil tussen de goedkoopste en de duurste hypotheek meer dan € 550 euro per jaar zijn. Overstappen loont dan ook in veel gevallen.

Hoeveel besparing in eigen situatie?

Goed vergelijken levert u flinke besparingen op. Hoeveel? Kies één van de acht huishoudens hieronder en zie wat u jaarlijks kan besparen op uw totaalpakket van financiële producten. Uiteraard staan we klaar en helpen graag om besparingen te realiseren!

 

Bron: Autoriteit Consument en Markt 

 

 

Verzekeringsadvies Jobing B.V.

Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-Rondom de feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Belt u dan eerst even?

  Bezoekadres:     
Maps icon
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
T. 075 - 631 47 06
E. info@jobing.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Postadres:
Postbus 1141
1700 BC Heerhugowaard

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!