Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Maak gebruik van onze gratis controle en hersteladvies!

woensdag 21 januari 2015/Categorieën: Verzekeringen

U heeft via ons kantoor een beleggingsverzekering afgesloten. Het is mogelijk dat het rendement van uw beleggingsverzekering tegenvalt, waardoor het door u gewenste doel niet wordt bereikt. Wij willen graag met u onderzoeken of dat het geval is.

Voor dit onderzoek hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Wij verzoeken u daarom het "klantprofiel hersteladvies beleggingsverzekeringen" in te vullen. We zullen u ook vragen om uw laatste salarisstrook en laatste pensioenoverzicht aan ons te zenden Vervolgens analyseren wij situatie en uw beleggingsverzekering. U ontvangt onze bevindingen en wanneer dit nodig blijkt, zullen we u uitnodigen op kantoor voor het hersteladvies. Ons onderzoek en het hersteladvies zijn kosteloos.

Geen hersteladvies
Wilt u geen hersteladvies, dan kunt u dit direct na het invullen van uw persoonlijke gegevens op het klantprofiel kenbaar maken en het formulier verzenden. Deze vraag verschijnt in het eerste scherm als u start met invullen.

Kosten
U bent geen kosten aan ons verschuldigd voor het hersteladvies. Het hersteladvies is een gratis advies over wat uw mogelijkheden voor de beleggingsverzekering zijn. Een aantal handelingen op de bestaande verzekering vallen onder het gratis hersteladvies, maar er zijn ook wijzigingen mogelijk waarvoor kosten in rekening worden gebracht. In de basis zijn de kosten voor mutaties op de bestaande verzekering voor onze rekening, maar wordt er bijvoorbeeld een nieuw product gekozen, dan brengen we hiervoor kosten in rekening bij u. Ook kunnen banken en verzekeringsmaatschappijen kosten in rekening brengen voor een aantal mutaties. Klik hier voor ons Dienstverleningsdocument Hersteladvies Beleggingsverzekeringen.

Invullen klantprofiel
Klik hier voor het invullen van het Klantprofiel Hersteladvies Beleggingsverzekeringen en lever ons daar nog even uw laatste salarisstrook en pensioenoverzicht(en) aan. Dit mag via de mail of  de post, maar u mag deze ook bij ons afgeven.

AFM (Autoriteit Financiële Markten)

De AFM heeft een brochure uitgegeven waarin duidelijk uitgelegd wordt wat zij van ons en u verwachten.
Klik hier om de brochure te bekijken.


 Klik hier voor het klantprofiel hersteladvies 


 

Verzekeringsadvies Jobing B.V.

Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-Rondom de feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Belt u dan eerst even?

  Bezoekadres:     
Maps icon
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
T. 075 - 631 47 06
E. info@jobing.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Postadres:
Postbus 1141
1700 BC Heerhugowaard

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!