Schade melden | Hulp en advies? Bel: 075 - 631 47 06

Arbeidsongeschikt of werkloos! Wat nu?

Arbeidsongeschikt of werkloos! Wat nu?

vrijdag 22 september 2017/Categorieën: Verzekeringen

Het kan iedereen overkomen en zorgt voor grote financiële gevolgen. Een situatie waarbij iemand arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Wat kan er geregeld worden om dit soort situaties op te vangen en wat is er al geregeld op dit gebied? Misschien heeft u voldoende vermogen om dit risico op te vangen. Misschien kan uw partner meer gaan werken. Misschien kunt u besparen op uitgaven. Hoe dan ook, het is belangrijk hierbij stil te staan.

Bij volledige arbeidsongeschiktheid en bij werkloosheid heeft u volgens de wet recht op 70-75% van uw laatstverdiende loon (met een vastgesteld maximum). Bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid wordt de uitkering echter een stuk lager!

Veel werknemers hebben via de werkgever een arbeidsongeschiktheidsverzekering lopen. Afhankelijk van de voorwaarden van deze verzekering is het wel of niet raadzaam een woonlastenverzekering af te sluiten.

woonlastenverzekering

De woonlastenverzekering zorgt ervoor dat de hypotheeklasten ook in geval van arbeidsongeschiktheid nog steeds op te hoesten zijn. Ook werkloosheid kan bij de meeste verzekeraars worden meeverzekerd. Deze verzekering wordt ook wel ‘betalingsbeschermer’ genoemd en kan worden afgesloten bij het aangaan van een hypotheek. Laat u goed informeren. Is het in uw geval wenselijk en verstandig een woonlastenverzekering af te sluiten? En welke voorwaarden zijn dan van belang? Wij maken voor u de vergelijking in het ruime aanbod van de verzekeraars zodat u zorgeloos kunt slapen, ook wanneer u langdurig ziek of ontslagen zou worden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Verzekeringsadvies Jobing B.V.

Onze openingstijden:
ma:
di:
wo:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
do:
vr:
za:
9:00 - 17:00 uur
9:00 - 17:00 uur
-Rondom de feestdagen kunnen er afwijkende openingstijden gelden. Belt u dan eerst even?

  Bezoekadres:     
Maps icon
Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar
T. 075 - 631 47 06
E. info@jobing.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

Postadres:
Postbus 1141
1700 BC Heerhugowaard

Dezelfde maatschappijen maar dan met korting!